Het laatste nieuws

Zolang de mensheid bestaat hebben we te maken met ziektes die ongemak, ernstig lijden en dood met zich kunnen meebrengen. Daarom is het logisch dat we pogingen doen om het lijden te verzachten, te genezen en ernstige gevolgen van ziekten te vermijden.

Elke nieuwe generatie zoekt weer nieuwe wegen en middelen en meent telkens weer het definitieve en betere antwoord te hebben gevonden. lees meer......

 of ga direct naar de home page van Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken

Het praktijkverhaal van een moeder

Mijn ervaring met het ontstoren van vaccinaties bij mijn zoontje.

Het is allemaal begonnen na de eerste DKTP vaccinatie, die de kindjes krijgen als ze 2 maanden oud zijn. Hij werd heel onrustig, kon overdag niet slapen terwijl hij erg moe was. 's Nachts kronkelde hij door het hele bedje, huilde heel erg veel en 2 uurtjes slapen op een nacht was veel. Daarbij kreeg hij een fikse verkoudheid met veel hoesten en die ging maar niet over. Hij zat tegen een longontsteking aan. Ik ben geregeld bij de huisarts geweest en zelfs bij de kinderarts. Ik dacht zelf aan een reflux of nog altijd buikkrampen. Maar nergens was iets te vinden en ik werd toch een beetje afgedaan als de overbezorgde moeder. Toch bleef ik erbij dat er iets met mijn zoontje moest zijn, een kind dat 1 uur slaapt overdag en 2 uur 's nachts en zo door het bedje kronkelt en huilt, kan toch niet normaal zijn. ook op het consultatiebureau wisten ze er geen raad mee. Uiteindelijk kreeg mijn zoontje zijn 2e vaccinatie DKTP , een maand na de eerste. En de klachten werden erger. ik ben video-opnames gaan maken om de arts te laten zien wat er zich afspeelde. Ik kwam een oud collega tegen van vroeger en vertelde haar het hele verhaal. Via haar ben ik bij een praktijk gekomen waar ze allergietesten doen met behulp van pendelen. Bij kinderen jonger dan 1 jaar kun je geen allergie testen doen met behulp van bijvoorbeeld pleisters. Bij pendelen zit een stofje in een buis en als ouders moet je ook een buis vasthouden en de pendel reageert door op en neer te gaan of heen en weer te bewegen en zo zie je of een kindje gevoelig is voor het stofje in de buis die de consulente op dat moment aanraakt. Daar kwam naar voren dat mijn zoontje overgevoelig is voor de vaccinatie kinkhoest en die zit dus in de DKTP. Zij heeft me meteen doorverwezen naar Lucia Hubens, klassiek homeopaat. Ik heb er huilen gebeld met de hulpvraag en ze is de dag erna meteen gekomen. Ze heeft mijn zoontje geobserveerd, een uitgebreide anamnese of genomen en mijn opnames bekeken. Mijn zoontje kreeg een korreltje onder de tong, die de vaccinatie zou ontstoren (ontgiften). Ik moest 4 weken lang 3 dagen per week 4 korreltjes onder der de tong laten smelten voor hij naar bedje ging. Hij knapte zienderogen op. Hij kreeg die week gigantische poepluiers, heel dun en een zure geur. Daarmee zou hij de giftige bestandsdelen van het vaccin uit zijn lichaam verwijderen. En binnen die maand sliep hij hele nachten door. Hij sliep overdag en zijn onrust en de verkoudheid waren voorbij. ik kreeg een vrolijke baby. Lucia is echt onze reddende engel geweest. Ik heb er uiteindelijk voor gekozen toch het verdere vaccinatie programma te blijven volgen, maar Lucia is bij elke vaccinatie betrokken en elke vaccinatie wordt meteen ontstoord en het gaat heel goed. Ik ben helemaal tevreden en een blije moeder.


Ervarings verhaal over schildklier.

In september 2007 bleek dat mijn schidlklier te snel werkte. Ondanks verhoogde medicatie wilde de waarde niet naar beneden. Ik werd door verwezen naar een internist en er werd een echo en een scan van de schilkliergemaakt. Daaruit bleek dat er met de schildklier niets mis was (geen vergroting en geen kleine tumor). De oorzaak van de versnelling moest dus ergens anders vandaan lomen. Toch besloot de internist dat het schildklierweefsel maar vernietigd moest worden, omdat het niet goed was nog langer een te hoge dosering carbimasol te gebruiken. Ik was het daar totaal niet mee eens. Waarom iets vernietigen waar niets aan mankeert? Maar wat nu? Een vriendin van mij raadde me toen aan om homeopathie te proberen en zij heeft me toen in contact gebracht met Lucia. Na een paar sessies en zoeken naar de juiste druppels en korrels, hebben we de carbimasoltabletten terug kunnen brengen van 4 naar 1 tablet. En met de waarde zit ik nu al een paar jaar aan de lage kant. Ik ben nog steeds blij dat ik naar Lucia ben gegaan. En de reden dat de schildklier te snel wil werken is gewoon stress..... Maar ook dat heb ik goed onder controle dank zij Lucia.


NieuwUit de praktijk.

Lucia is een vakvrouw op het gebied van homeopathie: zij heeft zeer veel kennis paraat van wat de homeopathie te bieden heeft. Daarnaast heeft zij een scherp intuïtief vermogen en weet ze de juiste vragen te stellen die mij dieper inzicht gaven in mijn klachten en die mij verder hielpen zowel lichamelijk als geestelijk vlak

C.D. t H.


Een persoonlijke ervaring

Sinds 1 jaar ben ik bij Lucia in behandeling.

Na verschillende ingrepen in mijn baarmoeder ivm onrustige cellen en 2 miskramen, werd de hoop op een natuurlijke zwangerschap wat kleiner.

Daarnaast zorgde werkstress en obstipatie voor een verstoorde balans in mijn energiehuishouding. Lucia maakte een duidelijk stappenplan om mijn energiebalans te herstellen. Zo werd ook het ontstoren van verschillende vaccinaties behandeld. Vaccinaties voor kinderziektes, voor reizen, of voor werk werden stuk voor stuk aangepakt. Behalve de homeopathische middelen, ontving ik veel waardevolle tips mbt voeding, ontspanning, lichaamshouding en persoonlijke ontwikkeling.

Enkele maanden na het ontstoren van de laatste vaccinaties en een gezonde darmflora, werd ik zwanger. Gedurende de hele zwangerschap ontving ik ondersteuning met betrekking tot zwangerschapsklachten. Lucia neemt een coachende rol tijdens de behandelingen, je neemt van iedere uitgebreide behandeling veel info mee naar huis, waar het veranderproces doorgaat.

Ik zou Lucia willen omschrijven als een liefdevolle, duidelijke en zeer kundige homeopaat, met een hele grote passie voor haar vak.

S.S.